Vilka är GAZ.T Wood & Art del 2

17.01.2019

Tycker det är hög tid att vi presenterar oss. Ni har redan fått möta min farfar Gösta som står för G:et i GAZ. Resterande bokstäver står för Anders (min pappa) och jag Zara. Så vilka är vi undrar ni. Följ oss på Instagram och Facebook vettja. Men först kan ni läsa mer om oss här.

Pappa Anders är sedan cirka ett år tillbaka pensionär. Uppvuxen i Vadstena och numera boende i Motala. Scoutblodet rinner ivrigt i hans ådror och skog och natur är en viktig del av hans liv. Likaså att tillverka saker. Och då såklart i trä. Det finns alltid ett par projekt på gång. Han tycker också mycket om trädgård och bygger och planerar sin egen nya trädgård bit för bit. Han är en hejare på att rita, det använder han såklart för att få idéer på papper som sedan blir en rosenträdgård, ett växthus eller en trähäst. Han har byggt större delen av överdelen på en fin gammal folkbåt. Händig e han min pappa.

Anders i korthet

Favoritstad i världen: Stockholm

Bästa träningen: Långpromenad

Favoritfärg: Blå

Om jag var ett djur skulle det vara: Örn

Bästa djuret: Hund (Golden retriver)

Föredragen inspirationskälla: Naturen

Om jag var en del av en bil skulle det vara: Lyktan (ett ljus i mörkret)

Älsklingsförfattare: Björn Hellberg

Bästa filmgenre: Svensk sommar

Drömmer om: Resa till Yellowstone

Jag är ju då förstås också uppvuxen i Vadstena men bor sedan drygt fjorton år tillbaka i Göteborg. Här bor jag med man och två barn. Naturen är viktig även för mig. Det är där jag finner lugn och det mesta av inspirationen till allt skapande. I somras utökades familjen med en samojedvalp. Vi älskar att gå i skogen med henne.

Jag har ett dagjobb på ett kontor där allt vi gör finns i en dator. För mig är det viktigt att få utlopp för min kreativitet. Ni kanske har läst historien om när vi hittade lådan på vinden. Det tåls att skriva det igen, att den magin som sprakade när vi öppnade den där lådan går liksom inte att undvika. Allting föll på plats. Att naturen är viktigt för oss har ni ju förstått vid här laget. Därför lägger vi mycket tid och energi på att säkerställa hela vår produktcykel. Men även att bidra till förändring på olika sätt. I den här bloggen hoppas jag kunna inspirera er läsare till bra och klimatsmarta val i vardagen. Och belysa det fina arbete som sker för att hjälpa miljön och naturen omkring oss och på andra platser. Vi bryr oss om naturen så därför är det vårt ansvar att hjälpa till att förbättra och vissa fall rädda.

Zara i korthet

Favoritstad i världen: San Fransisco

Bästa träningen: Simning

Favoritfärg: Blå

Bästa djuret: Häst! Hund också såklart.

Om jag var ett djur skulle det vara: Val eller Örn

Föredragen inspirationskälla: Skogen

Om jag var en de på en bil skulle det vara: Framlyktorna.

Älsklings författare: Pablo Coelho

Bästa filmgenre: Musikal

Drömmer om: Att bli en utgiven författare. 

Ja så här ser vi alltså ut, min pappa och jag. Vi ser fram emot ett nytt år med nya kundkontakter och mycket hantverkande och kreativitet. Du följer väl med oss? Följ oss på Instagram och facebook för mer inspiration och nyheter och såklart här för andra spännande och givande (förhoppningsvis) artiklar.